يکشنبه, 18 شهريور 1403

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان و بلوچستان (ایرانشهر)

• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
selectedimage
در راستای اجرایی نمودن افزایش تولید
بازدید از مزارع منطقه سیدآباد درشهرستان خاش
یاوران تولید با هدف انتقال دانش و آموزش اصولی کشت های اقتصادی، پس از بازدید از مزارع منطقه سیدآباد درشهرستان خاش، دوره آموزشی مدیریت باغات پسته و مزرعه چای ترش را در منطقه سیدآباد از توابع شهرستان خاش برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بلوچستان، یاوران تولید با هدف انتقال دانش و آموزش اصولی کشت های اقتصادی، پس از بازدید از مزارع  منطقه سیدآباد درشهرستان خاش، دوره آموزشی مدیریت باغات پسته و مزرعه چای ترش را در منطقه سیدآباد از توابع شهرستان خاش برگزار کردند. در این بازدید، شهریاری رئیس ترویج، سوری زهی رئیس مرکز خدمات بخش مرکزی و ریگی رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی به همراه جمعی از کشاورزان پیشرو از باغات پسته شعلی بر در منطقه سیدآباد و مزرعه چای ترش کهرازهی بازدید فنی بعمل آوردند.

شایان ذکر است پس از بازدیدهای بعمل آمده، با اجرای دوره آموزشی، روشهای مبارزه به موقع با آفات و بیماریها، تغذیه مناسب و انتخاب ارقام مناسب با رعایت فواصل کاشت و سایر نکات فنی لازم ارائه شد.

bbf9fdd3-966f-41ff-b5fa-8d42796d04cd.jpg210416a6-1766-4c89-9ec8-53572b5daa99.jpg